ozsvath karoly üzente 14 éve

probalkozom szaporitassal de nem mindig sikerul bazsalikom van a teraszon de nemnagyon fejlodik.

Válasz

Csanyi Bobe üzente 14 éve

Kedves Ildikó! Én is sokszor próbálkoztam magvetéssel, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ezért a palántázás mellett döntöttem. Az évelők, általában úgy szaparodnak, mint a tarack, ebből ha már túl növi a saját igényeket, osztogatok másoknak. A többieket meg minden tavasszal újra " palántálom".

Válasz

Tóthné Németh Ildikó üzente 14 éve

Én is megpróbáltam de a magok nem keltek ki .

Válasz

Csanyi Bobe üzente 14 éve

Imádom én is a saját termesztésű fűszereket, sajnos lestyánom nincs, van kakukkfű, bazsalikom, zsálya, menta, tárkony, rozmaring,borsikafű, oregano. Vannak pici Baegle kutyusaink és imadják szimatolni a fűszereket. Köszönöm az oldal alkotóinak a munkáját és a tagoknak a sok jó tanácsot. Üdvözlettel: Csányiné Böbe

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Nálam a virágos kert folytatása a fűszeres terület. Látványban nagyon jól kiegészíti egymást a két terület. Lestyánnal és snidlinggel kezdődött a fűszer ültetési mániám, ma már knofi, tárkony, majoranna, bazsalikom, zöld menta, citromfű, rozmaring, stb. díszeleg a kertben és illatozik az ételekben.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Vanda!
Nagyon szép a fűszernövényekből álló kert.Nekem csak erkélyem van,de kipróbálom,hátha sikerűl.Nagyon sok szárított bolti fűszert használtam eddig ,jó lenne ha mindig a frisset tehetnék az ételekbe.
Köszönöm a szép látványt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nekem egy kicsike kertem van, de az idén megpróbálkozom a fűszernövényekkel is.
Ültettem már virágcserépbe is, de a konyhámban nem maradtak meg. Remélem a kertben nagyobb szerencsém lesz velük. Köszönettel várok minden jótanácsot.

Válasz

Nagy Anna üzente 15 éve

KöszÖnöm,én is az erkélyemen.bládában szoktam nevelgetni őket.

dekoratív és mindig kéznél van.

Válasz

Kiss Ferencné Ildi üzente 15 éve

Nekem erkélyem van, és megpróbálom ültetni ezeket a növényeket. Köszönöm a tippet

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A csalánlevet megcsináltam ,aztán kiöntöttem mert büdös volt:))de ma már én is tudom hogy ezt minden növény nagyon szereti,sok benne a vas is....nagyon szép képek,köszi.

Válasz

Kárpáti Klára üzente 15 éve

Kedves Vanda!
Nagyon köszönöm a fűszerek nevelésével kapcsolatos cikkedet. Választ kaptam arra, miért nem sikerült nekem az otthoni fűszer nevelés. Idén megfogadva a tanácsokat, újra megpróbálom, sőt a látványkert is ötletet adott a növények elhelyezésére.

Válasz

Lengyelné Irén üzente 15 éve

Kedves Vanda!
Sok hasznos tanácsot írtál. Köszönöm.
Üdv: Irén

Válasz