Fűszer: Mindennapos fűszereink (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Mindennapos fűszereink

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 17 éve

Te milyen fűszereket ismersz?Változatosan használod őket vagy csak "hagyományosan"?

Hozzászólások eddig: 19

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Kerekes Dóra üzente 8 éve

Találtam az egyik oldalon egy olyan cikket, ahol tök jól összefoglalják a legfontosabb tudnivalókat a fűszerekről. Ajánlom a figyelmetekbe, ha nem tudjátok hogy az adott fűszert mihez is tudnátok használni http://www.vendeglatoprogram.com/blog/erdekessegek/a-legfontosabb-fuszerek

Válasz

Sebestyén József üzente 8 éve

Sziasztok!

Kérlek töltsétek ki a kérdőívemet hiszen ti jártasak vagytok a témában.
Köszi előre is

https://docs.google.com/forms/d/1lkx8z85ORpgy-9bpi3qZBVtjvf_-5PNUul72FbXjlHk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Válasz

Tóth Gábor üzente 14 éve

A csombort Erdélyben szinte minden káposztás ételbe tesznek, ott nagyon szeretik.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 15 éve

Sziasztok! Próbáljátok ki a zsályát. Nagyon kellemes a nehezen emészthető pörköltes, fasírt jellegű ételekben, s egyben megkönnyíti azok emésztését.

Válasz

Markovics Sándorné Kati üzente 16 éve

ritkán eszünk felvágottat de majd megkostolom ha úgy adódik, csak nem igazán szeretjükmert hát elég ócska anyagokból csináják
Mostanában gyakran használom a tárkonyt is, de nemcsak raguhoz, vagy savanykásabb ételekhez, salátákon is nagyon szeretem, és sültekre is teszem

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Én már kóstoltam, tényleg finom. Van egy olyan pulykamell-felvágott is, ami szintén medvehagymával van ízesítve, az is jóízű.

Válasz

Markovics Sándorné Kati üzente 16 éve

nálam a medvehagyma a nyerő, sütni is azzal szeretem a sós sütiket. Salátákhoz is nagyon jó, ha joghurtos, vagy juhtúrós salátát csinálok, és tésztához is illik. Próbáljátok ki, nagyon finom!

Válasz

csiki terez üzente 16 éve

Nem bors helyett használom,plusz ízesítésként,viszont a télire savanyított káposztába is nélkülözhetetlen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Bors helyett használod, vagy plusz ízesítésként?

Válasz

csiki terez üzente 16 éve

Csomborral fűszerezni szoktam a tőltöttkáposztát és ugy általába a káposztás ételeket

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó Szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu