Fűszer: Mindennapos fűszereink (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 570 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 570 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 570 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 570 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Mindennapos fűszereink

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 9 éve

Te milyen fűszereket ismersz?Változatosan használod őket vagy csak "hagyományosan"?

Hozzászólások eddig: 19

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Kerekes Dóra üzente 1 éve

Találtam az egyik oldalon egy olyan cikket, ahol tök jól összefoglalják a legfontosabb tudnivalókat a fűszerekről. Ajánlom a figyelmetekbe, ha nem tudjátok hogy az adott fűszert mihez is tudnátok használni http://www.vendeglatoprogram.com/blog/erdekessegek/a-legfontosabb-fuszerek

Válasz

Sebestyén József üzente 1 éve

Sziasztok!

Kérlek töltsétek ki a kérdőívemet hiszen ti jártasak vagytok a témában.
Köszi előre is

https://docs.google.com/forms/d/1lkx8z85ORpgy-9bpi3qZBVtjvf_-5PNUul72FbXjlHk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Válasz

Tóth Gábor üzente 7 éve

A csombort Erdélyben szinte minden káposztás ételbe tesznek, ott nagyon szeretik.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 8 éve

Sziasztok! Próbáljátok ki a zsályát. Nagyon kellemes a nehezen emészthető pörköltes, fasírt jellegű ételekben, s egyben megkönnyíti azok emésztését.

Válasz

Markovics Sándorné Kati üzente 8 éve

ritkán eszünk felvágottat de majd megkostolom ha úgy adódik, csak nem igazán szeretjükmert hát elég ócska anyagokból csináják
Mostanában gyakran használom a tárkonyt is, de nemcsak raguhoz, vagy savanykásabb ételekhez, salátákon is nagyon szeretem, és sültekre is teszem

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Én már kóstoltam, tényleg finom. Van egy olyan pulykamell-felvágott is, ami szintén medvehagymával van ízesítve, az is jóízű.

Válasz

Markovics Sándorné Kati üzente 8 éve

nálam a medvehagyma a nyerő, sütni is azzal szeretem a sós sütiket. Salátákhoz is nagyon jó, ha joghurtos, vagy juhtúrós salátát csinálok, és tésztához is illik. Próbáljátok ki, nagyon finom!

Válasz

csiki terez üzente 8 éve

Nem bors helyett használom,plusz ízesítésként,viszont a télire savanyított káposztába is nélkülözhetetlen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Bors helyett használod, vagy plusz ízesítésként?

Válasz

csiki terez üzente 8 éve

Csomborral fűszerezni szoktam a tőltöttkáposztát és ugy általába a káposztás ételeket

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu