Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 17 éve
Te milyen fűszereket ismersz?Változatosan használod őket vagy csak "hagyományosan"?
Hozzászólások eddig: 19
Kerekes Dóra üzente 8 éve
Találtam az egyik oldalon egy olyan cikket, ahol tök jól összefoglalják a legfontosabb tudnivalókat a fűszerekről. Ajánlom a figyelmetekbe, ha nem tudjátok hogy az adott fűszert mihez is tudnátok használni http://www.vendeglatoprogram.com/blog/erdekessegek/a-legfontosabb-fuszerek
Sebestyén József üzente 8 éve
Sziasztok!
Kérlek töltsétek ki a kérdőívemet hiszen ti jártasak vagytok a témában.
Köszi előre is
https://docs.google.com/forms/d/1lkx8z85ORpgy-9bpi3qZBVtjvf_-5PNUul72FbXjlHk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link
Tóth Gábor üzente 14 éve
Török Ferencné Éva üzente 15 éve
Sziasztok! Próbáljátok ki a zsályát. Nagyon kellemes a nehezen emészthető pörköltes, fasírt jellegű ételekben, s egyben megkönnyíti azok emésztését.
Markovics Sándorné Kati üzente 16 éve
ritkán eszünk felvágottat de majd megkostolom ha úgy adódik, csak nem igazán szeretjükmert hát elég ócska anyagokból csináják
Mostanában gyakran használom a tárkonyt is, de nemcsak raguhoz, vagy savanykásabb ételekhez, salátákon is nagyon szeretem, és sültekre is teszem
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
Én már kóstoltam, tényleg finom. Van egy olyan pulykamell-felvágott is, ami szintén medvehagymával van ízesítve, az is jóízű.
Markovics Sándorné Kati üzente 16 éve
nálam a medvehagyma a nyerő, sütni is azzal szeretem a sós sütiket. Salátákhoz is nagyon jó, ha joghurtos, vagy juhtúrós salátát csinálok, és tésztához is illik. Próbáljátok ki, nagyon finom!
csiki terez üzente 16 éve
Nem bors helyett használom,plusz ízesítésként,viszont a télire savanyított káposztába is nélkülözhetetlen
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
csiki terez üzente 16 éve
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó Szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás