Fűszer: Só- és cukormentes élet (fórum)

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Só- és cukormentes élet

Ezt a témát Lénerer Boglárka indította 16 éve

Én nem használom egyiket sem. Cukor helyett élesben a sztívia van, só helyett a bio Tamari szósz. Kicsit fura, de én hamar megszoktam, sőt, szeretem mindkettőt. Egyébként, ellentétben "alap" fűszereinkkel, mindkettőnek számos jótékony, mi több, gyógyhatása ismert.
És azóta az ízek és aromák egyre szofisztikáltabb és cizelláltabb világában mélyedhetek el...az hagyján, hogy az ételízesítő keverékek, ízfokozókkal torzított mindeféle porok, granulátumok meg kockák, no meg a cukor és a só csak elnyomják az ételek valódi ízért, tulajdonképpen el is fedik ezt a csodálatos mikrokozmoszt. Olyan ez, mint abbahagyni a dohányzást - teli lesz ízekkel az élet:)
Enni jó!
Vannak más elvetemültek is rajtam kívül? Akadnak tippek is?:)

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia! A steviát dr. Medgyesy Gábortól be lehet szerezni, én is tőle vettem. Itt ír róla az oldal közepén valahol: http://www.femina.hu/szakertok/kerdezzfelelek?page=30&szaki=41

dr. Medgyes Gábor elérhetőségei:
06 (20) 774-0272
info@taplalkozasterapia.hu
www.taplalkozasterapia.hu

Válasz

Suszter Ildikó üzente 14 éve

Szia! Meg tudnád írni, hogy a sztíviát hol szerzed be?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Lehet, de a cukor, s a só eredeti, anyag, az isten tudja, ez a bió micsoda, miből áll!Annyi kutyulék van már a világon, s rögtön, biónak van kiáltva.....

Válasz

Mester Ferencné üzente 15 éve

Jó szívvel ajánlom az általam használt reformsót,ami nem nyomja el az ételek valódi ízét.A szervezet igényeit (megfelelő arányban tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat)szem előtt tartva, az ízhatás is kellemes.www.reformso.hu

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó Szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu