Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A természet teli van különleges növényekkel, amik vagy gyógynövényként, vagy ételízesítő fűszerként is kiválóak. Lássunk 3 nagyon érdekes cserjét, aminek a termése különlegesen finom fűszer is!
A sóskaborbolya sűrű ágai tövisesek, levelei 1-3 cm hosszú, tojásdad alakúak és csomókban állnak. Szélük fogazott, sötétzöld, de ilyenkor ősszel sárgára vált. Tavasszal lecsüngő, fürtös virágzatokban nyílnak a kis sárga, finom illatú virágai. A bogyótermése hosszúkás, korallpiros, a majdnem áttetsző húsban két mag található. A termés októberben érik, de jobb azután szüretelni, hogy megcsípte a dér, mert akkor lédúsabb a bogyó. Finom, savanykás...
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Mit érdemes tudni róluk?- mustár, menta, metélőhagyma
EMÉSZTÉSJAVÍTÓ, VÁGYKELTŐ, NYUGTATÓ – 6 SZUPER, CSÍPŐS FŰSZER
Most szüretelheti a fűszernövényeket!
A fűszer, amit aranyárban mérnek