Fűszer: Milyen fűszereket használjunk a különböző húsokhoz?

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 Az ételek fűszerezése egyéni ízlés dolga. Függhet családi szokásoktól, hangulattól vagy éppen betegségektől. Jó azonban, ha szem előtt tartunk néhány szempontot: milyen fűszert mivel érdemes társítani. Mindenekelőtt azt vegyük figyelembe, hogy a különböző fűszerek felerősítik, kiegészítik egymás zamatát. Vigyázni kell tehát, hogy ha többféle fűszert használunk egyszerre, egyik se nyomja el a többi ízét.

Már az ókori Rómában is készítettek házi fűszerkeverékeket. Időt és energiát takarítunk meg, ha mi is tartunk otthon néhány saját „csodafegyvert".

Az alábbi összeállítás segít eligazodni abban, hogy milyen ételekhez milyen őrölt fűszereket érdemes használni.

Sültekhez: bazsalikom, borsikafű, kakukkfű, koriander, köménymag, majoránna, mustármag, rozmaring, tárkony, őrölt babérlevél.

 

Szárnyasokhoz: bazsalikom, kakukkfű, majoránna, menta, petrezselyem, rozmaring, tárkony.

 

Vadakhoz: bazsalikom, borsikafű, kakukkfű, koriander, majoránna, rozmaring, tárkony, őrölt babérlevél.

 

Halakhoz: bazsalikom, borsikafű, citromfű, kakukkfű, kapor, petrezselyem, rozmaring, tárkony, zsálya.

 

Tojásételekhez: borsikafű, gyömbér, szerecsendió.

http://www.edenkert.hu/konyhakert/fuszernovenyek/melyik-fuszert-mihez-hasznaljuk/2286/

Címkék: fűszerek húsok

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Stumfold Rudolf üzente 13 éve

Szeretnek a vaniliarol irni egy nagyon fontos hatasa van a szunyogra.
A szunyog nem szereti a vanilia illatat. Tehat lakasba van szunyog,
es ejszaka felkelt, mar a zummogere is ki megy az ember szemebol az
alom, egyszeru a megoldas ezt nem sokan tudjak!
Tegyel minden helysegbe Vaniliat meglatod a hatasat.
Soha tobbet nem fog zavarni az a pici szunyog.

Koszonom a figyelmet
Rudolf Stumfold.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu