Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Berencsepuszta - A finom, különleges ételek kedvelőinek télen is érdemes leutazni a Balatonra. A magyar tenger partjától nem messze egy apró faluban, hatalmas park és magas fák között, egy gyönyörű kastélyszállóban bújik meg hazánk legjobb étterme, a Chateau Visz. Bár az impozáns hely csak két éve fogadja vendégeit, idén máris elnyerte az egyik legrangosabb hazai elismerést, a Gösser Bock – Dining Guide-díjat.
A gasztronómia mesterei egész évben járták az ország éttermeit, hogy kiválasszák azt a tíz helyet, amit szakmai szemmel, és természetesen ízlelőbimbókkal a legjobbnak tartanak. A döntőbe jutott éttermeket végül egy hatvanfős, gasztronómiában jártas társadalmi zsűri pontozta. – A Chateau Visz német séfje a környéket járva mintegy száz fajta növényt, fűszert fedezett fe, azóta is ezt használja a konyhában – magyarázta Hidvéghy Melinda, az étterem tulajdonosa.
D. V.
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kulonleges-fuszerek-a-legjobb-etteremben-2041960
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó Szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
A magyar konyha gyógyító fűszerei
Részeg csirke
Vanília: a fűszerek királynője
Csípős, köményes malacsült