Fűszer Blog: 2010. június

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 680 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 680 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 680 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2967 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 680 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

FŰSZEREK VARÁZSA cikkei - 2010. június

network.hu

 

Hozzávalók 4 személyre:
  • 15 dkg trappista sajt
  • 15 dkg gouda sajt
  • 1 csomó retek
  • 1 csokor kapor
  • 1 ecetes uborka
  • 10 dkg túró
  • 2 dl kefir
  • 1 evőkanál citrom
Elkészítés:

A sajtokat apró kockákra vágjuk. A retket megmossuk, és gyufaszálnyi csíkokra metéljük. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Az ecetes uborkát tormareszelőn lereszeljük.

A túrót burgonyanyomón áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a kaprot, a citromlét, a reszelt ecetes uborkát, egy csipet őrölt borsot, és jól összekeverjük.

Tovább 

Segítség ebben a hőségben! Frissítők Nemcsak változatosabbá, hanem olcsóbbá is tehetjük folyadékszükségletünk biztosítását, ha magunk készítünk teákat, amelyek ráadásul gyógyhatásúak is. Segít ebben a hőségben!

Ebben a szubtrópusi időjárásban még több folyadékra van szükségünk. Nemcsak változatosabbá, hanem olcsóbbá is tehetjük folyadékszükségletünk biztosítását, ha magunk készítünk teákat. Az alábbi receptek ráadásul frissítő hatásuk mellett elősegítik a szervezetből a méreganyagok kiürítését, és nyugtatóan hatnak idegeinkre, amit ez az időjárás még jobban "felborzol"

1.) Frissítő mentatea

1 liter vízhez 25 g szárított mentalevélre, 10 g korianderre és  5 g ezerjófűre van szükségünk.

Tovább 

 

network.hu

 

Hozzávalók:
1 kg eper,
1 kg cukor.

Elkészítés:

      A megmosott, megtisztított epret vágjuk apróra. Öntsük rá a cukrot, keverjük el. Nyolc-tíz percig forraljuk. Töltsük forró üvegekbe, majd zárjuk le. Pikáns ízű lesz a dzsem, ha néhány csepp citromlikőrt is adunk hozzá.

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu