Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csilit ősidők óta nemcsak gyógyszerként hanem nemi vágyat fokozó szerként is használják. Az ősi Egyiptomban a bódító illatú fahéjról, szegfűszegről, szerecsendióról és a gyömbérről azt hitték, hogy a paradicsomi kertből eredő Nílusban terem. A legtöbb fűszerről feltételezték, hogy a bennük lévő forróságtól felmelegedik a test, amitől felizzik a nemi vágy.
13 éve | Keczánné Macskó Piroska | 1 hozzászólás
Ellensúlyozzák a zsírdús ételek negatív hatásait az antioxidáns fűszerek .
A kurkumában, fahéjban és más fűszerekben gazdag ételek fogyasztása csökkenti a szervezet negatív reakcióit a zsírdús élelmiszerekre - állítják a Pennsylvaniai Egyetem kutatói.
"Általában amikor zsíros ételeket eszünk, a vérünkben megemelkedik a triglicerid, az egyik vérzsír szintje" - magyarázza Sheila West, a kutatás vezetője. "Ha ez túl gyakran következik be, vagy ha a trigliceridszint túlságosan megemelkedik, megnő a szívbetegség kockázata. |
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó Szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás