Fűszer: blog

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

FŰSZEREK VARÁZSA cikkei

 rPpeWOGJnc

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

When I first saw this title e0a6Ÿe0a6bfe0a6‰e0a6Ÿe0a7‹e0a6b0e0a6bfe0a7Ÿe0a6bee0a6b2 e0a6ace0a6bfe0a6a6e0a78de0a6afe0a6bee0a6b2e0a7Ÿ : e0a6Ÿe0a7‡e0a6•e0a6œe0a7‹e0a6a8 e0a6ace0a6bee0a6‚e0a6b2e0a6bee0a6a6e0a7‡e0a6b6 on google I just whent and boakomrk it.Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I'm very glad to see such excellent info being shared freely out there.

Tovább 

 I would regard onnil

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

I would regard onnile universities as the absolute last resort for someone seeking higher education.The quality of education these programs offer is minimal there is simply no substitute for the kind of dynamic interactions and discussions that commonly occur in face-to-face college courses. Also, the quality of educator is significantly less at onnile universities the best faculty choose to teach at real colleges and universities. Both the pay and work environments are far superior to onnile universities.

Tovább 

 

 A ketchup története

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Ketschiap vagy ketchup

A ketchup eredetérõl több ellentmondásos történet született, viszont történelmi forrásokból tudjuk, hogy az említett mártás már 350 évvel ezelõtt szerepelt a kínai írásokban mint ketschiap.

Érdekesség, hogy a kínaiak a fent említett mártást különbözõ halakból és puhatestûekbõl készítették.

Ez a fantasztikus mártás a ketschiap megnevezés alatt utat tört a singapuri piacokra, ahonnan az angol tengerészek által jutott el európába, a mai anglia területére.

Tovább 

 A mustár története

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

A mustár múltja ...

A mustármagot a közvélemény régóta ismeri. A Sumérok és az Indiánok már i.sz.e.3000-ben használták. Hipokratész más ókori gyógyítókkal egyetemben mustár segítségével gyógyított és a mai modern gyógyszeripar mellett megtalálhatók gyógyszertárainkban a mustármagból készített gyógyhatású kenõcsök.

A mustár Brassicae (káposztafélék) csoportjába tartozó egynyári növény. Többféle mustár létezik, alapjában véve azonban két fõ típust különböztetünk meg: fehér és fekete mustárt, melyek a Himalájából származnak.

Tovább 

 I would regard oninl

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

I would regard oninle universities as the absolute last resort for someone seeking higher education.The quality of education these programs offer is minimal there is simply no substitute for the kind of dynamic interactions and discussions that commonly occur in face-to-face college courses. Also, the quality of educator is significantly less at oninle universities the best faculty choose to teach at real colleges and universities. Both the pay and work environments are far superior to oninle universities.

Tovább 

 A gyömbér

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

A gyömbér ma már több formában is megvásárolható, az õszi-téli idõszak egyik legfontosabb gyógynövénye. Évszázadok óta használják reuma és influenza kezelésére.

A gyömbérfélék családjába tartozó növény ma már hazánkban is az egyik legnépszerûbb gyógyító szer. A növény gyökereit már évszázadok óta használják gyógyításra, s hírnevét méltán kiérdemelte. Amellett, hogy fantasztikus ízt kölcsönös számtalan fõtt ételnek és süteménynek, gyógyító hatása is vitathatatlan.

Tovább 

 Édesgyökér, egy ízletes gyógynövény

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Az édesgyökér, más néven édesfa számtalan betegség gyógyításában fontos szerepet játszik.

Napjainkban egyre inkább visszatérünk a természetes gyógymódokhoz, hiszen ezekkel mellékhatás nélkül is kezelhetjük a kisebb problémákat.
A gyógynövények legnagyobb része mindenki számára elérhetõ, ott van a boltok és drogériák polcain, a konyhakertben. Akár saját magunk is termelhetjük, s fogyasztjuk egész évben, hogy megvédjük az egészségünket.

Az édesgyökér

Az édesgyökér a pillangósvirágúak családjába tartozik, leginkább szántóföldek szélén, legelõkön találkozhatunk vele.

Tovább 

 A fahéj

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

A héberek, a görögök és a rómaiak fûszernek és illatszernek használták, valamint különféle emésztési zavarokra. Az egyiptomiak balzsamokba keverték.

A fahéj egyike a legrégebbi fûszernövényeknek. Eleinte a Kínából származó fahéjat vagy kassziát használták. A keresztes vitézek késõbb szerelmi bájitalt készítettek belõle.

A 12. században Hildegard, a német rendfõnöknõ már homloküreg-gyulladásra, megfázásra, náthára is javasolta.

1505-ben felfedeztek a portugálok Ceylonon egy különleges és teljesen más fahéjat, mely a legjobb minõséget képviseli.

Tovább 

 Alig-alig hal: a pirosló lazac

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

6Rar57 ymbfzercjshi, [url=http://ktllxnyrshvl.com/]ktllxnyrshvl[/url], [link=http://ttepqhjaprms.com/]ttepqhjaprms[/link], http://wcmqdewegqel.com/

 Rozmaring

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

We need more insights like this in this therad.

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu