Fűszer: blog

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a FŰSZEREK VARÁZSA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2966 fő
  • Képek - 95 db
  • Videók - 109 db
  • Blogbejegyzések - 229 db
  • Fórumtémák - 22 db
  • Linkek - 733 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
FŰSZEREK VARÁZSA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi cikkek

Még régebbiek 

FŰSZEREK VARÁZSA cikkei

 Fűszerkeverékek

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Angol mustár
Az angolok speciális, porított mustárja. Készítése: mustármagot porítják majd a különféle fûszerekkel, mint a cayenne bors, só stb. ízesítik. Színe sárga, púderszerû. Használatkor meleg víz hozzáadásával megfelelõ sûrûségûre kell kikeverni. Mártások, vajak ízesítésére használjuk.

Bouquet garni
Petrezselyem-, zellerlevél, vöröshagyma és kakukkfû összeõrölt keveréke. Az összetétel különbözõ változatai ismertek. Függ attól, hogy milyen ételhez használhatók.

Tovább 

 A franciák pálinkája: Abszint

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Thank you so much for this atrilce, it saved me time!
 

 t9onelrm

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

[url=http://buy-azithromycin.science/]buy azithromycin[/url] [url=http://lexaprogenericcost.se/]lexapro[/url] [url=http://singulair-online.in.net/]singulair chewable[/url] [url=http://buyampicillin.racing/]where to buy ampicillin[/url] [url=http://lipitor40mg.nu/]lipitor[/url] [url=http://citalopram20mgtab.nu/]citalopram 20 mg tablet[/url] [url=http://ampicillin-500mg.top/]ampicillin trihydrate[/url]

 Fűszerolajak

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Fûszerolajak


Az olajak közül a legértékesebbek a hidegen sajtolt olajak, de sajnos drágák és korlátozott a szavatosságuk.
A finomított olajak olcsóbbak, hosszabb ideig eltarthatók és íz-semlegesek. Ugyanakkor hiányzik belõlük sok-sok egészséges összetevõ.

Az olaj gyorsan megavasodik, ezért a felbontott üveget hûvös, sötét helyen tartsuk, és lehetõleg hamar használjuk fel. A hidegen sajtolt olajak (szûz olajnak is nevezzük: az alapanyagokból tisztítás ? idegen anyagok eltávolítása ? és bizonyos magvak esetében hajalás és aprítás után mechanikus úton, préseléssel állítják elõ az olajat.

Tovább 

 A fokhagyma

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Fokhagyma (Allium Sativum)

Fokhagyma: a fajgazdag --> hagyma nemzetség jellegzetes illatú, csípõs aromájú faja. Valószínûleg a közép-ázsiai A.longicuspis lehetett az õse. Már az ókori Egyiptomban termesztésbe vont konyhakerti és gyógynövény. Évelõ, de egyévesként is termesztik. Levelei 4-10 mm szélesek, többé-kevésbé laposak. A virágzat kevés virágú és sarjhagymákat is hordoz. A virágok rendszerint ki sem nyílnak, csökevényesek, halványrózsaszínûek v.

Tovább 

 0DVAKPyY

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Nagyon jf3 a mindennapra egy vers f6tleted, egy picit a hauanlgtod is e1tjf6n rajta. Reme9lem mine9l tf6bb vide1m e9s gondolkodtatf3 sorokkal f6rvendeztetsz meg a jf6vőben is.

 A burgonyáról

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

You make things so clear. Thanks for tiakng the time!

 Mit mihez használj?

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

If you wrote an article about life we'd all reach enlgihtnement.

 aYtirWEMuQBaUCxRNO

17 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

swxfQO http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

 Frissebb bejegyzések

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu